Skip to main content

Dedemsvaart De Bijbel Gezongen

Dedemsvaart

Dominee Elly Wisselink, predikant van de Protestantse Gemeente Dedemsvaart, gaat met emeritaat (het kerkelijke woord voor pensioen). Wat een eer om bij die gelegenheid te mogen spelen. Iedereen is van harte welkom.

Onderwegdienst

Hoog Soeren Kapel

Om 11.00 uur ga ik voor in de Onderwegdienst in de prachtige kapel van Hoog-Soeren.

De Bijbel Gezongen @ Upgrade Festival

Stiens, De Hege Stins

De Bijbel Gezongen is een vrolijk en liedjesprogramma van Kees Posthumus, zang, en Juul Beerda, accordeon en piano. Van Genesis tot en met Openbaringen in liedjes: musical, Nederlandstalig, luisterliedjes, gospel, meezingers & medleys, klezmer, popmuziek, oud-Nederlands. Nieuwe teksten op bestaande melodieën, nieuwe teksten op nieuwe melodieën, instrumentale intermezzo’s.

Geloof en een hoop zonnepanelen / Amersfoort

Wezep, Kruiskerk

Op donderdag 14 november spelen Henk van Glabbeek en ik onze voorstelling 'Geloof en een hoop zonnepanelen' voor De Inham in Amersfoort. Nieuwe scheppingsverhalen, live-cooking, meditatieve intermezzo's, eco-fitness, een meezinger en nog veel meer in een afwisselende, actuele voorstelling.

Nathan de Wijze in Slappeterp

Oegstgeest, Protestantse Kerk

Nathan de Wijze / Door Kees Posthumus & Henk van Glabbeek Vandaag spelen we de voorstelling twee maal, voor jubilarissen van de vakbond CNV in Friesland. Welk geloof heeft het bij het rechte eind? Welke gelovige heeft de waarheid in pacht? Nathan, een wijze, Joodse man ten tijde van de kruistochten, zoekt naar een antwoord. Hij […]

Vier de schepping! Sommelsdijk

Sommelsdijk, Exoduskerk Sommelsdijk, Exoduskerk, Dorpsweg 97a

Een viering rond het thema 'schepping en duurzaamheid', met drie nieuwe scheppingsverhalen, liederen en gebeden. De verhalen zijn vanochtend: De eerste dans, Wie heeft de wereld gemaakt? en De eerste kus. In het laatste verhaal hoort u het antwoord op de vraag die u waarschijnlijk al heel uw leven bezighoudt: wie kwam er toch op […]

Zestigste verjaardag

Vandaag spelen Juul Beerda en ik op een feest ter gelegenheid van een zestigste verjaardag.

De Bijbel Gezongen @ Twello

Feestterrein Centrum Twello

Vanavond spelen Juul Beerda en ik ons programma 'De Bijbel Gezongen' tijdens de openluchtdienst als onderdeel van het beroemde Klompenfeest in Twello. Altijd leuk, om in de buitenlucht te spelen!

De Bijbel Gezongen in Sneek

Sneek

Vanavond spelen Juul Beerda en ik ons programma 'De Bijbel Gezongen' op de vrijwilligersavond van de Protestantse Gemeente Sneek.

Nathan de Wijze @ Andijk, De Kapel

Nathan de Wijze / Door Kees Posthumus & Henk van Glabbeek Op donderdag 26 septembert spelen Kees Posthumus en Henk van Glabbeek hun voorstelling ‘Nathan de Wijze’ in de De Kapel in Andijk. Welk geloof heeft het bij het rechte eind? Welke gelovige heeft de waarheid in pacht? Nathan, een wijze, Joodse man ten tijde van […]