Skip to main content

Geloof en een hoop zonnepanelen @ Doorn, Maartenskerk

Geloof en een hoop zonnepanelen Op vrijdag 19 april 2024 om 20.00 uur spelen verhalenverteller Kees Posthumus en multimuzikant Henk van Glabbeek hun voorstelling ‘Geloof en een hoop zonnepanelen’ in de Maartenskerk, voor de Protestantse Gemeente Doorn. In een afwisselende, vrolijke voorstelling wordt met tal van verhalen en liedjes de schepping gevierd, zorgen over de […]

1 mei viering

Het Achterom, Mariastraat, Apeldoorn

Vanavond verzorgen Juul Beerda en ik twee muzikale intermezzo's bij de 1-mei-viering van de Partij van de Arbeid in Apeldoorn, waarbij ook de vrienden van GroenLinks welkom zijn. Strijdliederen uit vroeger tijden en actuele nieuwe liederen over de wind van rechts en de moed van links.

Geestelijke verzorging in de krijgsmacht

Vandaag verzorgen Juul Beerda en ik een bijdrage aan een conferentie van de Dienst Geestelijke Verzorging in de krijgsmacht. Hier komen geestelijke verzorgers van alle denominaties samen, het is een mooie opdracht om daar een passende bijdrage voor te maken.

Musical Ga Mee PG Julianadorp

In de Protestantse Gemeente Julianadorp spelen Juul Beerda en ik de musical 'PG Julianadorp, de musical', in plaats van de gebruikelijke kerkdienst op zondagochtend.

Dedemsvaart / optie

Dedemsvaart

Dominee Elly Wisselink, predikant van de Protestantse Gemeente Dedemsvaart, gaat met emeritaat (het kerkelijke woord voor pensioen). Wat een eer om bij die gelegenheid te mogen spelen Nog niet bekend is of dit een openbare voorstelling is.

Geloof en een hoop zonnepanelen / Amersfoort

Amersfoort, De Inham

Op vrijdagavond 23 augustus spelen Henk van Glabbeek en ik onze voorstelling 'Geloof en een hoop zonnepanelen' voor de vrijwilligers van De Inham in Amersfoort. Nieuwe scheppingsverhalen, live-cooking, meditatieve intermezzo's, eco-fitness, een meezinger en nog veel meer in een afwisselende, actuele voorstelling.