Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vier de schepping! @ Serooskerke, Johanneskerk

april 5 @ 20:00 - 21:15

Op vrijdag 5 april om 20.00 uur speelt verhalenverteller Kees Posthumus zijn voorstelling ‘Vier de schepping!’ in de Johanneskerk in Serooskerke. Zeker nu Gods schepping wordt bedreigd, is het extra belangrijk de schoonheid van de schepping in verhalen te bezingen.

In ‘Het eerste concert’ wordt verteld hoe God de geluiden schept, van het eerste geklater van een beek tot aan het mooiste geluid, waarmee Hij de mensen verrast. ‘De eerste dans’ vertelt hoe God de mensen leert dansen. Voor wie het nog niet weet, geeft ‘De eerste kus’ het antwoord op de vraag hoe mensen op het idee kwamen om elkaar te gaan zoenen. In ‘De krekel en de schildpad’ helpt de een de ander helpt om een schuilplaats te vinden, voordat er een enorme hagelbui losbarst. ‘Wie heeft de schepping gemaakt?’ gaat in op de bedreigingen die de verandering van het klimaat vormen voor dieren en mensen. In ‘De schepping van de zintuigen’ hoort u hoe God de mensen leert ruiken, horen, zien, proeven en tasten. Tot slot zingen we samen een bemoedigend lied over hoe we de aarde samen mooier kunnen maken.

Kees Posthumus is verhalenverteller. Met zijn vroom en vrolijk opnieuw vertelde Bijbelverhalen wil hij zijn publiek vermaken, verrassen en tot nieuwe inzichten brengen.

Gegevens

Datum:
april 5
Tijd:
20:00 - 21:15