Skip to main content

Informatie

  • Duur

    Workshop anderhalf uur, viering een uur, voorstelling vijf kwartier.

  • Technische voorwaarden

    nader overeen te komen

  • Kosten

    workshop € 250,–, verhalen in viering € 300,–. voorstelling  € 650,–. Alles exclusief reiskosten en 9% BTW. De programma’s zijn ook tegen gunstige voorwaarden te boeken via het programma Zingen in de kerk, van Kerk in Actie.


Geloof en een hoop zonnepanelen

Bij het boek ‘Geloof en een hoop zonnepanelen’ ontwikkelde ik drie programma’s.

De eerste is een complete voorstelling voor een groter publiek, in de vorm van een afwisselende, interactieve show met verhalen, interviews, meditatieve muziek, zingen en live koken. De voorstelling valt erg goed bij het publiek: een optimistisch, vrolijk en toch indringend programma rond duurzaamheid, dat tegenstellingen overbrugt.

De tweede is een viering over duurzaamheid waarin ik drie scheppingsverhalen vertel, in een liturgisch kader met schriftlezingen, gebeden en liederen. In overleg en met medewerking van de lokale gemeente of parochie, zo worden de te zingen liederen afgestemd op het repertoire van gemeente of parochie.

De derde is een workshop voor 15 tot 30 mensen. Hierin verzorg ik een lezing, vertel ik een aantal scheppingsverhalen, koken we samen ‘Soep van Tante Carmen’ en gaan we met elkaar in gesprek over geloof en duurzaamheid.

De workshop en de viering verzorg ik alleen, de voorstelling speel ik samen met muzikant Henk van Glabbeek die op wereldinstrumenten prachtige meditatieve intermezzo’s speelt, die de voorstelling diepte en concentratie geven.

// Als u de voorstelling boekt, krijgt u de beschikking over een persbericht en een persfoto, vrij van rechten.